onder-wijs.nl's Podcast: Laten we ons ff gedragen.

Podcast 3.1 - De Onder-wijs Academy

May 12, 2022 onder-wijs.nl Season 3 Episode 1
onder-wijs.nl's Podcast: Laten we ons ff gedragen.
Podcast 3.1 - De Onder-wijs Academy
Show Notes

In het nieuwe seizoen van de podcast van onder-wijs.nl, gaan we het even helemaal anders doen! In het derde seizoen neem ik je namelijk mee in de wereld van onze Onder-wijs Academy. De Onder-wijs Academy is dé e-learning die je alles leert over het gedrag van onze leerlingen/studenten. Bij onze e-learning wordt gekeken naar wat jij als (startende) leerkracht nodig hebt m.b.t. het gedrag van de leerling. Door middel van inspirerende masterclasses, complete lessen en bruikbaar lesmateriaal voor zowel PO, VO en SO sta jij met de juiste kennis, zelfverzekerd voor de klas.

In deze podcast vertel ik je alles over de Onder-wijs Academy, beantwoord ik vragen van de Q&A en leg ik je eindelijk uit waar de naam onder-wijs vandaan komt.

Ik wens je heel veel luisterplezier,

Liefs Steffie

🎓www.onder-wijs.nl
#daaromwerkikinhetonderwijs #onderwijsenzo #onderwijs #onderwijsmaakjesamen #onderwijskunde #onderwijsinnovatie #pedagogiek #pedagogischmedewerker #socialevaardigheden #vso #so #po #leraarelkedaganders #leraar24 #lerarenmakenhetverschil #lerares #juf #meester #leraarzijnisfijn #speciaalonderwijs #adhd #autisme #adviesbureau #socialwork #pedagoog #gedrag #academy